Onze Paraveterinairen

Pauline ter Horst

 

 

Sinds Oktober 2014 ben ik als paraveterinair werkzaam bij Dierenkliniek Voorhout, dit doe ik met veel plezier. Naast dat ik de opleiding heb gedaan tot paraveterinair ben ik ook veterinair voedingsconsulente. Ik ben naast de medische kant van uw huisdier ook erg geïnteresseerd in het gedrag van vooral honden. Met mijn eigen hond heb ben ik erg actief geweest in de gehoorzaamheids cursussen op de hondenschool waar ik les heb gegeven. Verder ben ik ook de bediende van twee katten die graag de nodige aandacht krijgen. Ik zie u graag tegemoet op de praktijk.

 

 

 

 

 

Jacintha Scholte

 

Velen van jullie kennen mij al vanaf het Kievitspark. Na er in 2007 3 jaar tussenuit te zijn geweest, werk ik sinds 2010 weer met veel plezier op de praktijk. Geen dag is hetzelfde en zo blijft iedere dag weer een nieuwe uitdaging! Tot ziens op de praktijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea Wallaard

 

 

In 2013 ben ik afgestudeerd als paraveterinair, in 2012 heb ik met alle plezier mijn afstudeerstage bij Dierenkliniek Voorhout afgerond.
In de tussentijd ben ik werkzaam geweest bij een ander dierenartspraktijk en nu sinds zomer 2015 werkzaam als inval assistente en vast op de woensdag middag bij Dierenkliniek Voorhout. Wie weet kom ik u tegen op de praktijk!